Baren

Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck alla dagar i veckan

I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan.  Kvällens barmeny presenteras kl 14 på vardagar och på helgerna redan vid 11. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch på helgen. 

Barmeny torsdag 21 november

Toast skagen

Hel 205  Halv 135

Charktallrik

135

Köttbullar

med gräddsås, lingon och potatispuré 135

Ångkokt torsk

med ångad blomkål, hackat ägg, räkor, hasselnötter och brynt smör 165

Flapstek

med olivtapenad, tomat- och spenatsallad, rostad potatis och rödvinssky 220

Krämig pasta

med grillad paprika, chili, vitlök, oliver och mozzarella 135

Räksallad

med avokado, kokt ägg och nobisdressing 165

Äppelbrödpudding

med vispad grädde 35

Saffranspannkaka

björnbär och vispad grädde 65

Fler rätter kommer kl 14 varje dag  

 

Vi gillar drycker

Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår  barmästare skapar drinkar  som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.

100-lappen

Från januari och hela våren bjuder vi varje onsdag, in till temakvällar i baren.Ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår ifrån en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Under våren blir det allt från bubbel, tapas, sparris och Portugal. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.