Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck.
I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Barmeny Söndag 11.30 - 15.30
Toast Skagen med Kalixlöjrom halv/hel G* M* 165/245
Charktallrik med marinerade oliver och Almnäs tegel L* M* 135
Marcuskräfta med Nationalcheddarost och rostat bröd G* M* 15/st
Stekost med kikärtskräm, rostad broccoli, gremolata, kikärtor och solrosskott L M 150
Morotsoppa med ingefära och gräslök L M 135
Plommonspäckad fläskkarré med blomkål, kokt Annikapotatis och gräddsås L M 165
Ångkokt skreitorsk med blåmusselsås, kokt Annikapotatis och spenat L* M* 235
Biff Minute med potatispuré, pepparrot, äggula och rödvinssås L M 295
Efter maten
Crème brulee L M 110
Chokladkaka med svartvinbärskompott och chokladmousse G L M 65
Restaurang Nationalmuseums petit four L M 42
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.