Fest 1 maj- 31 september

Bjud in till fest och måltider i avslappnad atmosfär en trappa upp.

 

Boka en egen privat matsal i vår sekelskiftesvilla för att fira tillsammans med kollegor, kunder, vänner eller familj. Här kan du bjuda in till fest där måltiden bygger på svenska mattraditioner och mathantverk. Viktiga högtider som födelsedagar, dop och bröllop eller privata sammankomster för familjer och vänner firas ofta i vårt hus, och företagsfester, jubileum, kundevent och representationsmiddagar efterfrågas ofta av våra gäster.

 

På Långbro Värdshus erbjuder vi fyra populära chambre séparée där atmosfären är privat med en avslappnad hemmakänsla. Är ni ett mindre sällskap som vill ha en intim middag är våra mindre rum lagom för 6 respektive 12 personer. De större rummen rymmer allt från 15 till upp till 100 personer beroende på dukning.

En god festmåltid kan se ut på olika sätt. Mingel, en sittande middag eller kanske en mix av båda, att både bli serverad vid bordet och ta för sig själv.

På lunchtid under helgerna är Brunchbuffé är ett trevligt sätt att äta tillsammans vid dop och födelsedagar. Då plockar ni själva från bufféns olika kalla och varma anrättningar med avslutande desserter. observera att brunchen tar sommaruppehåll vecka 20-35.

Föredrar du att få allt serverat vid bordet kan en två, tre eller fyra rätters middag med varierade råvaror och mycket grönt från vår festmeny nedan vara det rätta. Vi lagar alltid mat efter råvaror i säsong, så fråga oss vilken soppa, garnityr eller vilka grönsaker vi erbjuder vid ert festdatum. Vissa råvaror som potatis, äpplen och svamp kan komma att förändras till annan sort beroende på säsong.
För att uppnå bästa möjliga service och kvalitet, ber vi om ert val senast 14 dagar i förväg. I priset ingår lokalhyra, linne, personal samt enklare blommor.

 

Middag eller Fest för många

Är ni fler än 12 personer behöver vi att ni förbeställer en gemensam meny till samtliga i sällskapet (undantaget allergier/specialkost) , Önskas privat rum och om ni är färre än 18 personer tillkommer en hyra för lokal och personal. Ring gärna oss så berättar vi mer.

Söker ni en festlokal för festmiddagar eller evenemang i Stockholm city, för 20 – 140 personer så hör av er till vår systerrestaurang Restaurang Nationalmuseum

 

 

 

Under rådande omständigheter i världen presenterar vi inga menyer utan har en mer föränderlig meny som vi gärna mailar till er vid förfrågan.

 

I priserna ingår dukning med linnedukar, linneservetter och enklare blommor.

 

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.