Aktuellt

Alla hjärtans dag måndagen den 14 februari

Långbro värdshus har öppet måndagskvällen den 14 februari för en alla hjärtans meny, välkomna att boka bord från klockan 17.00-19.30. Varmt välkomna.

Alla hjärtans-meny

Boka bord

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan 11.00-14.00. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Vi har tagit fram en särskild meny för take away kvällar och helger som uppdateras dagligen, den presenteras på vår take away-sida.

Beställ take away

100-lappen 

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen. Det går ej att boka bord till detta.

 

2/2 Chef Fabio och Vongole

Kanske den mest efterfrågade kvällen av alla, vår gamle kollega Chef Fabio bjuder på sin stora specialitet, Spaghetti Vongole. Denna mytomspunna maträtt med rötter från Neapel görs enligt tradition Bianco eller Rosso, vilken kommer Fabio att bjuda på?

 

9/2 Buffé med Förenade matfabrikanterna i Västerbotten

För första gången i historien kommer 100-lappen presenteras i bufféform. Våra vänner i Västerbotten och björkarnas stad Umeå dukar upp hela sin palett och där kan ni under kontrollerade former tillsammans med Olof och kompanjon skapa er egen delikatesstallrik. Innan ni vandrar in i huset bjuds det på lokal grillad korv med egenbrygd folköl för samtliga. Varmt välkomna till årets första 100-lapp.

 

16/2 Burrata från Zeta och Di Luca

Mozzarella som vunnit våra nordiska hjärtan kommer nu i sin krämiga tappning ”Burrata”. Burrata som kommer från Italienskans Burro (krämig) presenteras denna kväll av Per och Måns, båda representanter från Di Luca familjen. Långbroköket skapar en rätt med passande smaker för att lyfta denna sydeuropeiska delikatess till kittlande gastronomiska höjder.

 

 

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.