Aktuellt

Julbord, sista minuten

Vårt populära julbord är sedan länge fullbokat, men när vi får en avbokning så lägger vi ut platserna här. Onsdag 31/11 finns ett fåtal bord 12.00, 14.00 alt 14.30. Torsdag 1/12  finns det ett fåtal bord kvar klockan 15.00 alt 17.00 alt 19.30. Även Fredagen den 9/12 klockan 15.00 finns det platser kvar.

Först till kvarn, ring och boka!

08-646 00 50

Dagens fast på kvällen

För två år sedan myntade Fredrik ”dagens fast på kvällen”. För Fredrik och Långbro är det viktigt att ni som gästar oss under hösten vet att på Barmeny finns det alltid minst en rätt för 150 kronor.

Varmt välkomna

Julkasse från Fredrik Erikssons restaurang Nationalmuseum

I år som tidigare år kommer det finnas möjlighet att beställa julmat från Restaurang Nationalmuseum. Mer detaljer på julkasse

 eller maila till info@restaurangnationalmuseum.se

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan kl. 11-14. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Parkering

Med stadsdelsförvaltningens pågående planteringsarbete runt vårt hus kan det stundtals vara ont om platser vid själva huset. Därför rekommenderar vi våra 12 platser på Bergtallsvägen. Där krävs ett tillstånd som hämtas inne på värdshuset. Är det fullt finns betalparkeringar på Stora kvinns väg 11 eller Glasbjörksvägen, 700 meter från värdshuset. Eller närbelägna Elsa Borgs Gata eller Fredrika Bremers Gata.

100-lappen 

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter. Det går ej att boka bord till detta. Nedan kan ni skönja vårens första 100-lapp, resterande 100-lappar presenteras nedan när det är bestämt.

 

11/1 Champagne, Lax-och räktoast

18/1 Fattigaste onsdagen

25/1 Wallenbergare-En riktig klassiker som vi hyllar lite extra

 

Läs mer om 100-lappen

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.