Aktuellt

 

Helgmeny för avhämtning 26-28 februari

Just nu kan du beställa Långbro Värdshus härliga helgmeny som du hämtar och dukar upp hemma. Menyn som vårt kök skapar är klassiska rätter för finsmakaren. Du kommer själv att få göra några enklare uppvärmningsmoment för att middagen ska bli rykande varm och vällagad.

 

I

Bakad rotselleri med Karl-Johansvampsmajonnäs, grönkål och rostad mandel N

II

Krämig gryta på lax och torsk med blåmusslor, räkor, purjolök och sockerärtor M

III

Tiramisu G M

400 kr per person

Mejla din förfrågan till info@langbrovardshus.se och ange antal menyer och vilken dag du vill hämta maten hos oss på Långbro värdshus. Du kan välja att hämta maten från fredag kl 16 till söndag kl 15. Din beställning är klar först efter att du fått en skriftlig bekräftelse av oss. Antal menyer är begränsat. Vill du hellre ringa in din meny går det bra på tel 08–646 00 50.

Fira Påsken på Långbro Värdshus

Äntligen vår och påsk!

Kom till vårt värdshus och njut fräsch och läcker mat i goda vänners lag hela påskhelgen.

På vårt påskbord tar du själv för dig av små och stora serveringar. Vårt kök bjuder på påskens traditionella rätter blandat med nya gröna smaker. Allt tillagat på goda råvaror från sjö och hav, skog och åker. Självklart hittar du även små läckra desserter att avsluta måltiden med.

Påskbordet serveras på generösa ytor för att ingen trängsel ska uppstå. För att erbjuda dig som gäst en säker miljö väljer vi att inte fylla huset denna påsk. Så boka bord redan nu för att vara säker på att få en plats.

Öppet hela påsken från torsdag 1 april till måndag 5 april. Påskbordet serveras från kl 11.30 till kl 20 torsdag till söndag, och kl 11.30-18 på måndagen.

På skärtorsdagen serverar vi även ordinarie lunch. Och från fredag till måndag erbjuder vi barmeny vid sidan om påskbord. Brunch och kvällsmenyn tar paus under påskhelgen.

100-lappen på onsdag

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 16.00 i baren. Det går ej att boka bord till detta.

 

 

3/3 & 4/3 Dubbla 100-lappar på Sportlovet med burgare, milkshake och läskeblask
Traditioner är något som ligger oss varmt om hjärtat, sportlovets klassiska onsdags100-lapp blir i år även torsdagens 100-lapp, från klockan 16.00 dessa två dagar är ni välkomna att äta härliga hamburgare. Som dessa tider kräver, finns hela huset till förfogande och generöst med ytor. Till dessa traditionella aftnar med klassiska burgare serveras milkshake och god läsk.

 

10/3 Svenska Charkuterier och en liten Biff med Bearnaisesås
Med besök från en trogen leverantör i form av Scan slår vi tillsammans ett slag för den svenska köttråvaran. Svenska charkuterier skivas upp för er på plats och en härlig liten Svensk Biff med Bearnaisesås låter sig representera våra svenska köttbönder. I vinkällaren botaniseras det och där kommer Camilla och Erika att ta fram godsaker till kvällens huvudinslag.

 

17/3 Chef Fabios äkta Bolognese
Att bibehålla kontakten med tidigare anställda inom Fredrikfamiljen är för oss viktigt. Extra roligt är det när de dyker upp med jämna mellanrum och gästspelar. Fabio har denna gång utlovat en äkta Bolognese med allt vad det innebär.

Information om rådande situation

På grund av folkhälsomyndighetens föreskrifter för att förhindra smittspridning har vi ökat avstånden mellan borden väsentligt och ber er att följa de riktlinjer som finns. 

  • Dagens lunch: Vid behov. Bilda kassakö med någon meter emellan, på samma sätt som i affären.
  • I baren kvällstid : Ingen servering eller häng vid bardisken, men du beställer din mat och dryck som vanligt vid kassan.
  • Vi har gjort markeringar i golv och på mark för att underlätta för er att hålla rekommenderat avstånd i bar och lunchkassa.

För oss på Långbro Värdshus är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande högsta prioritet.
Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar dagligen med att anpassa arbetsrutiner och införa försiktighetsåtgärder för en trygg restaurangmiljö för alla.
Tack för att du hjälper oss att skapa en trygg miljö!
Vi är tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor eller behov du kan ha. 

Mat för avhämtning 

Vi erbjuder mat för avhämtning. Beställ från barmenyn per telefon 08-6460050 eller direkt på plats! Enkelt och bekvämt att njuta en vällagad måltid.

Presentkort

Ge bort ett presentkort att användas för brunch, middag eller ett glas gott i baren och njut tillsammans med släkt och vänner!
Presentkorten säljs på plats.

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.