Aktuellt

Julbordet 2021

Julbordet närmar sig och förhoppningsvis blir det ett mer traditionellt  julbord detta år då restriktionerna tillåter mer. Vi på Långbro kommer att fortsätta tänka på avstånd och att vi inte samlar alltför stora antal tillsammans, därav har vi valt att boka julbordet utan de vanliga sittningarna, vi fördelar helt enkelt ut de timmar som finns till förfogande för er gäster för att det skall bli så säkert för er som möjligt. Julbordet startar fredagen den 19 november och går utmärkt att boka redan nu via hemsida, mail eller telefon. För mer information om julbordet klicka på länken https://langbrovardshus.se/julbord/

Ps glasterrassen kommer ni kunna njuta hela hösten fram till julbordets start Ds

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR
FREDRIK ERIKSSON MED PERSONAL

 

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan 11.00-14.00. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Övrig take away gör uppehåll för att vi ska kunna tillgodose och ge service till våra gäster i huset på bästa sätt. Även vår helgkasse för avhämtning gör uppehåll fram till början på hösten.

Varmt välkomna till oss! Boka bord i vår matsal, eller kom förbi för något gott i baren eller vår nya Glasterrass!

100-lappen 

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen. Det går ej att boka bord till detta..

13/10 Störrom från Småland och Löjrom från Bottenviken
Denna kväll går i romens tecken, besök från Småland och Strömsnäsbruk får vi lära oss av den svenske pionjären Torbjörn Ranta som föder upp och producerar svensk störrom med hållbarhet som ett utav sina ledord. Aftonen ger möjlighet att prova på både kaviar från Stör och traditionell svensk löjrom från Bottenviken. Torbjörn berättar gärna om sin passion och hur förädling av dessa fantastiska korn går till väga.

20/10 Smörrebröd och två små svin
Från Årsta till Trosa med ett stopp i Fruängen och Långbro Värdshus blir det ett ärofyllt besök av Jimmy Nygren som förestår Två Små Svin och bland annat håller till nästgårds i Årsta. Två versioner av smörrebröd kommer att föra tankarna till Nyhavn och Dannebrogen. Dessa rariteter ackompanjeras av svinets egen Akvavit, Isländska Breenland och god tjeckisk pilsner i form av Urquell.

27/10 Västerbotten

 

Information om rådande situation

På grund av folkhälsomyndighetens föreskrifter för att förhindra smittspridning har vi ökat avstånden mellan borden väsentligt och ber er att följa de riktlinjer som finns. 

  • Dagens lunch: Vid behov. Bilda kassakö med någon meter emellan, på samma sätt som i affären.
  • I baren kvällstid : Ingen servering eller häng vid bardisken, men du beställer din mat och dryck som vanligt vid kassan.
  • Vi har gjort markeringar i golv och på mark för att underlätta för er att hålla rekommenderat avstånd i bar och lunchkassa.

För oss på Långbro Värdshus är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande högsta prioritet.
Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar dagligen med att anpassa arbetsrutiner och införa försiktighetsåtgärder för en trygg restaurangmiljö för alla.
Tack för att du hjälper oss att skapa en trygg miljö!
Vi är tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor eller behov du kan ha. 

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.