Aktuellt

Lärling samt bartender med erfarenhet sökes

Till baren söker vi nu en lärling samt en bartender med erfarenhet:

Lärling

Är du ca 18-24 år och har ett intresse för dryck som du mer än allt i världen vill ge uttryck för? Vi tar in dig i teamet och visar dig vägen framåt! Du styr din egen framgång genom en stark vilja att sätta dig själv och Långbro Värdshus på barkartan. Vi värdesätter kreativitet och ambition högst och tillhandahåller verktygen för att du ska hitta nya grymma smakkombinationer.

Det är meriterande om du jobbat som barback eller runner tidigare.
Vi erbjuder inlärning under våren och heltid över sommaren, med möjlighet till förlängning.

Bartender

Vi söker en bartender som stått minst 3 år bakom bardisken och kan de flesta klassiska drinkarna. precis som till tjänsten ovan söker vi en ambitiös och kreativ person med stort intresse för dryck.
Vi erbjuder heltid över sommaren (juni-augusti) med möjlighet till förlängning.

Låter detta intressant? Hör av dig till ulrika.vestlin@langbrovardshus.se så ses vi förhoppningsvis på intervju! Mvh, Barteamet Långbro Värdshus

Läs mer om att jobba i Fredrik-familjen

Dagens fast på kvällen

För två år sedan myntade Fredrik ”dagens fast på kvällen”. För Fredrik och oss andra på Långbro värdshus är det viktigt att ni som gästar oss under våren vet att på Barmenyn finns det alltid minst en rätt för 150 kronor. Varmt välkomna!

Vår populära brunch!

Ta vänner och familj – brunch är ett mysigt helgnöje för alla! Vår brunch är en buffé fylld av fräscha grönsaksrätter gjorda på svenska råvaror, och chark och korvar från småskaliga producenter från olika delar av Sverige. Vår krögare Fredrik Erikssons kärlek till fiskar visar sig speciellt bland bufféns kalla rätter.

Runda av med den söta efterrättsbuffén fylld av ostar, kompotter på höstens frukt och bär, mousse och hembakta mjuka och hårda kakor. Drick vår lemonad eller en humlestinn öl till det hela!

Brunchen serveras helger fram till helgen 13e och 14e maj med undantag för påsk då vi serverar vår traditionella påskbuffé Påskbord. Alla helger serveras vår klassiska Barmeny.

Se vår brunchmeny

Tider

lördag 11.30 – 14.00
söndag 11.30 – 14.15

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan kl. 11-14. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Parkering

Runt vårt hus kan det stundtals vara ont om platser. Vi rekommenderar våra 12 platser på Bergtallsvägen. Där krävs ett tillstånd som hämtas inne på värdshuset. Är det fullt finns betalparkeringar på Stora kvinns väg 11 eller Glasbjörksvägen, 700 meter från värdshuset. Eller närbelägna Elsa Borgs Gata eller Fredrika Bremers Gata.

100-lappen 

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter. Det går ej att boka bord till detta. Nedan kan ni skönja några kommande
100-lappar, resterande presenteras nedan när det är bestämt.

22 Mars Indien

Robin som varit Långbro trogen i över 15 år och rest över världens alla hörn, tar oss denna kväll med till Kerala i södra Indien och i detta fall blir det en grön, het välsmakande curry.
Mathanga Erissery är namnet på grytan på det lokala språket och den tillagas med pumpa som bas. För att släcka törsten till klassiska Indiska rätt kommer det att finnas en god Indisk lager.

 

29 Mars Ostron

Ostron är en av våra populäraste 100-lappar, ikväll låter vi Magnus Viksten och Bengt Naeslund från Menigo besöka oss och designa sina egna smaksättningar som serveras tillsammans med en av havets läckraste invånare, Ostronet .Till detta kommer det kunna drickas en klassisk Muscadet eller varför inte de ädla bubblornas dryck Champagne.

5 April 11.00 till tidig kväll Påskmarknad med 100-lapp från klockan 17.00

Våren inleds på allvar med en kär tradition. Vi dukar upp med en påskmarknad från klockan 11.00 och som håller på till tidig kväll. Vi får denna dag besök av våra grannar Fru Marias Bak, från andra sidan sjön kommer Blomstrande ting med sitt breda utbud och Petters brigad från Bondens skafferi med delar av vad våren har att erbjuda. Som vanligt startar 100-lappen från klockan 17.00 med en rätt designad Fredrik och Långbro som bygger på råvaror från Bondens skafferi.

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Läs mer om 100-lappen

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.