Aktuellt

Långbro flyttar ut!

Den 16 maj flyttar vi ut vår bar och öppnar glasterrassen för à la carte kvällstid.  Glasterassen öppnar kl. 17.00 tisdagar-söndagar.  På glasterrassen gäller drop in. Önskar ni boka bord sitter ni inne i matsalen.

Under sommaren (vecka 28, 29, 30, 31) är bordsbokningen och huset stängt. Istället är det drop in på glasterrassen, tisdagar – söndagar från kl. 17.00.

Kvällsmeny

Vår härliga helglunch är tillbaka

Ta med vänner och familj – nu när brunchen tar sommaruppehåll ersätts den med vår sommarhelglunch lördagar och söndagar, helgmeny på dagen. Till denna bokar ni bord och sitter då inne i våra matsalar. Önskar ni sitta ute på vår fina uteservering alternativt på glasterrassen kommer ni på drop in och beställer då mat från vår barmeny

Tider

Lördag & söndag kl. 12.00 – 14.00 

Helglunch meny

Boka bord

100-lappen (tar nu uppehåll och är åter i huset den 21/8)

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter. Det går ej att boka bord till detta. Nedan ser ni kommande 100-lappar

 21 Augusti Ostron och champagne

Höstens första 100-lapp. Mer information kommer!

 

 21 Augusti Musslor med besök från musselbaren

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

100-lappen

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan kl. 11-14. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Bakgrund - CAPITAL of GASTRONOMY

Stockholm Gastronomisk Huvudstad

Vi på Långbro är stolta över vårt samarbete med capitalofgastronomy.se

Parkering

Vi har 12 platser på Bergtallsvägen som är avgiftsfria för restaurangens gäster. Där krävs ett tillstånd som hämtas inne på värdshuset. Är det fullt där finns det fler platser på närliggande gator som Elsa Borgs Gata eller Fredrika Bremers Gata. Betalparkeringar finns på Stora kvinns väg 11 vid bakfickan eller Stora mans väg vid Stockholms Högskola, ca 500 meter från Långbro värdshus.

Integrationspakten

Vi är med i Stockholms stads Integrationspakten – ett medlemsnätverk skapat för att underlätta för arbetsgivare att hitta kompetens och samtidigt korta vägen till arbete för de som står utanför arbetsmarknaden. Se filmen om Integrationspakten som handlar om vad vi har gjort för att bibehålla och skapa arbetstillfällen under Coronakrisen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.