Aktuellt

 

Fira Nationaldagen hos oss

Den 6:e juni firar vi  att det är sillens, färskpotatisens samt vår Nationaldag!
Vi kommer dagen till ära erbjuda Långbros Årets sill (håll ut smaken presenteras snart..) tillsammans med färskpotatis och vår egen Nationalcheddarost som är smaksatt med OP Anderson Björk.

 

Skolavslutning i Långbro Park med Food Truck 

I år har ni flera alternativ att välja på för att fira Skolavslutning med oss den 9e och 10e juni. Njut picknick med mat från vår Food Truck där vi erbjuder kalla rätter, korv med bröd samt drycker.
Eller njut skolavslutningsmeny inne eller på vår uteservering, eller en klassisk Långbro med rätter från vår bartavla! Läs mer om vad vi erbjuder

Utesäsongen är här!

Vår populära uteservering på Långbro värdshus har öppnat!  Nu med utökade öppettider och ett större utbud av mat och dryck än någonsin tidigare!

Vi på Långbro värdshus älskar att följa de svenska råvarorna i säsong och sommarens smaker kommer variera efter vad som är bäst just nu.Vi vill skapa det godaste av det bästa! Kom och njut svenska primörer, krispiga sallader, klassiska laxtallrikar, Skagen, och andra läckra rätter signerade Fredrik Eriksson. Sommarmenyn hittar du här!

Trädgårdsdrinkar, rosévin och bubblor hör sommaren till och i år har vi jobbat extra hårt på att ta in olika champagne till grymma priser.

Kom och häng med oss hela dagen, hela sommaren!

Obs Ingen bordsbokning utomhus

Information om rådande situation

På grund av folkhälsomyndighetens förekrifter för att förhindra smittspridning har vi ökat avstånden mellan borden väsentligt och ber er att följa de riktlinjer som finns.
Dagens lunch: Vid behov. Bilda kassakö med någon meter emellan, på samma sätt som i affären. 
I baren kvällstid : Ingen servering eller häng vid bardisken, men du beställer din mat och dryck som vanligt vid kassan
Vi har gjort markeringar i golv och på mark för att underlätta för er att hålla rekommenderat avstånd i bar och lunchkassa. 
För oss på Långbro Värdshus är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande högsta prioritet.
Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar dagligen med att anpassa arbetsrutiner och införa försiktighetsåtgärder för en trygg restaurangmiljö för alla.
Tack för att du hjälper oss att skapa en trygg miljö!
Vi är tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor eller behov du kan ha under dessa utmanande tider.

 

Mat för avhämtning

Vi erbjuder alltid mat för avhämtning! Enkelt och bekvämt att njuta en vällagade lunch eller middag. Speciellt under rådande omständigheter.
Dagens lunch erbjuds vardagar mellan 11.00-14.00 och barmeny från kl 14.30  och på helgerna från kl 11.30. Ring och beställ på 08-646 00 50
Gärna innan kl 17.30 

 

100-LAPPEN

Njut av våra 100-lappar under tidig höst igen. 100-lappen är våra mat-och dryckesaktiviteter på onsdagkvällar i baren. Varje vecka nytt tema. 

Läs mer om våra 100-lappar

Presentkort

Ge bort ett presentkort att användas för brunch, middag eller ett glas gott i baren och njut tillsammans med släkt och vänner!
Presentkorten säljs på plats

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.