Aktuellt

Sommarlunch ute hela sommaren

Kom och häng med oss hela sommaren! Både dag och kväll!
Lördagen den 4e juli flyttar vi ut all servering till vår uteservering och håller öppet ute mer än någonsin! Så alla ni som har ”hemester”. Välkomna att njuta sommarutelunch tisdag – söndag mellan 12- 16, och sommarmeny och barmeny kvällstid. Ja njut både dag och kväll – ja, förutom måndagar. Då vilar även vi oss. Inomhus håller vi stängt  från den 5.e juli till den 9.e augusti.

Obs Ingen bordsbokning utomhus – du är välkommen att droppa förbi istället Skulle det inte finnas plats just när du kommer, så skriv upp dig på väntelistan –  och slå dig ner i solen.

Njut Sommarmeny

Vi på Långbro värdshus älskar att följa de svenska råvarorna i säsong och sommarens smaker kommer variera efter vad som är bäst just nu. Vi vill skapa det godaste av det bästa! Kom och njut svenska primörer, krispiga sallader, klassiska laxtallrikar, Skagen, och andra läckra rätter signerade Fredrik Eriksson. Sommarmenyn hittar du här!

Trädgårdsdrinkar, rosévin och bubblor hör sommaren till och i år har vi jobbat extra hårt på att ta in olika champagne till grymma priser.

Välkomna till oss!

 

Information om rådande situation

På grund av folkhälsomyndighetens förekrifter för att förhindra smittspridning har vi ökat avstånden mellan borden väsentligt och ber er att följa de riktlinjer som finns.
Dagens lunch: Vid behov. Bilda kassakö med någon meter emellan, på samma sätt som i affären. 
I baren kvällstid : Ingen servering eller häng vid bardisken, men du beställer din mat och dryck som vanligt vid kassan
Vi har gjort markeringar i golv och på mark för att underlätta för er att hålla rekommenderat avstånd i bar och lunchkassa. 
För oss på Långbro Värdshus är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande högsta prioritet.
Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar dagligen med att anpassa arbetsrutiner och införa försiktighetsåtgärder för en trygg restaurangmiljö för alla.
Tack för att du hjälper oss att skapa en trygg miljö!
Vi är tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor eller behov du kan ha under dessa utmanande tider.

 

Mat för avhämtning

!Vi erbjuder mat för avhämtning! OBS! Från 4.e juli både beställs och hämtas maten på på plats på en och samma gång! Enkelt och bekvämt att njuta en vällagad måltid

 

100-LAPPEN

Njut av våra 100-lappar under tidig höst igen. 100-lappen är våra mat-och dryckesaktiviteter på onsdagkvällar i baren. Varje vecka nytt tema. 

Läs mer om våra 100-lappar

Presentkort

Ge bort ett presentkort att användas för brunch, middag eller ett glas gott i baren och njut tillsammans med släkt och vänner!
Presentkorten säljs på plats

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.