100-lappen

 

 

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen. Det går ej att boka bord till detta. Nedan kan ni skönja vårens sista 100-lapp och när innehållet för hösten är klart kommer det presenteras nedan.

 

 

 4/5 Sturehofs matmarknad och M/S Tarona

Vårens sista 100-lapp ger oss denna afton ett klassiskt inslag i den svenska matfaunan som vi tycker mycket om, denna kväll serverar vi Sotare från Roslagen och från jord (hav) till bord orkestrerat av Svenska Brasseriers (Sturehof, Riche, Ulriksdals Värdshus med flera) egna fiskare Rolf Nilsson som tillsammans med den övergripande restaurangchefen Thomas Mortensen ger oss denna klassiker tillsammans med ett dillsmör och potatispuré. Dessa två herrar finns också tillhands och berättar om det hållbara kustnära fisket och hur de integrerar det i sina olika verksamheter.

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.