100-lappen

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända.

Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen, när temperaturen tillåter.
Ingen bordsbokning till 100-lappen.

 Vi serverar så länge råvarorna räcker, först till kvarn.

 

28 och 29 februari Sportlov med dubbla 100-lappar

Traditioner som är lyckade vill vi naturligtvis inte rucka på. Mitt i vår kära husmanskostvecka blir det Biff, bearnaise och pommes frites som är en favorit hos både unga och gamla, denna sportlovsvecka erbjuder vi detta i dagarna två, både onsdag och torsdag från klockan 17.00. Det kommer att finnas en mindre (100 gram) portion och en normal portion (180 gram) för 100 respektive 195 kronor.

 

6 Mars Svamprisotto och Johan Lidby Vinhandel

Svamprisotto med tryffeltouche och 2019 Poliziano Vino Nobile de Montepulciano i glasen. Risotto, den världsberömda risanrättningen från Poslätten med så många varianter och dessutom ständiga diskussionen om rätt konsistens. Olle i köket är vår okrönte konung runt rätten som vi serverar med olika sorters svamp och lite tryffelolja med lite grönt krisp på toppen för en hundring. Utöver det kommer även John från Johan Lidby Vinhandel på besök och pratar om deras vin som ni har chansen att köpa till risotton denna kväll.

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.