100-lappen (Det går ej att boka bord till denna)

På onsdagar under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör och andra gånger kan det vara ett gästspel från en annan restaurang. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterrassen när temperaturen tillåter. Nedan ser ni kommande 100-lappar

19 mars Robin lagar indiskt

Robin, som varit Långbro trogen i över 17 år och rest över världens alla hörn, tar oss denna kväll med till södra Indien. Den här gången blir det en lamm kofta (indiska lammfärsbiffar i sås) med basmatiris och bröd. Till det serverar vi den klassiska Kingfisher så långt lagret räcker, men oroa dig inte – vi har många fler öler som passar till!

 

26 mars Grillad räksmörgås & Nynäshamns Ångbryggeri

En kväll fylld med räkor som serveras på grillat bröd och till det kommer vi servera öl från Nynäshamns Ångbryggeri. De kommer finnas på plats för att snacka öl och ta med sig olika sorter som kommer gå hem med smörgåsen. Gillar du inte öl kommer det självklart finnas ett perfekt vin eller alkoholfritt alternativ som passar till. Vi ses väl?

 

2 april Markus Aujalay lagar pasta Bolognese med parmesan + Henrik Munktelius från Enjoywine gästar oss

Följ med oss på en fantastisk resa till den nordliga delen av Italien! Marcus Aujalay står för utsökt mat och Henrik Munktelius från Enjoywine kommer servera Poggio Landi Rosso Di Montalcino, samt lite gottigheter från La Spinetta. Detta är en kväll du inte vill missa!

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.