100-lappen

har sommaruppehåll och är åter i huset den 6/9

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter. Det går ej att boka bord till detta.

Nedan kan ni se några tidigare 100-lappar, resterande presenteras nedan när det är bestämt.

 

10 maj Sparris

Sparris tänker ni, vår tänker vi. Hur skall vi veta vad vädrets gudar ger oss? Vi lovar i vilket fall som helst att sparris kommer det bli. Formen, färgen och ursprunget har vi ingen aning om, men osedvanligt gott blir det. För att vara tydliga är det enda vi känner till är att det kommer bli sparris och smaskigt, till detta kommer Mary damma av en riktigt klassisk Riesling, det troliga är att den är från Tyskland, men vem vet?

 

17 maj Norge

Vår västra landsgranne fyller år och inga är gladare än vi att få fira vår lillebror på sin stora dag. Kvällens 100-lapp går i helnorskt tecken, norsk lager, Linie Akvavit och laxtartar på Norsk fjordlax med pommes frites a la Chef Fredrik Eriksson, visst låter det lockande, kanske får vi se köksmästare Hanna Wiik-Hansen med norskt påbrå i folkdräkt själv servera en och annan tallrik.

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.