​100-lappen

Varje onsdagskväll hela våren, bjuder vi in till våra mat- och dryckesaktiviteter i baren – ett koncept vi kallar 100-lappen. Varje vecka nytt tema men alltid något för priset av en 100-lapp. Temat kan vara en råvara, en dryck, ett geografiskt område. Några av vårens teman innehåller allt från tapas, sparris, Portugisiska viner till besök av kollegor i branschen som gör en pop-up för en kväll.
100-lappen är  ej bokningsbar och gäller i baren.

22/1 En av årets fattigaste dagar

Denna dag som anses vara en av årets fattigaste dagar tycker vi att det trots allt skall gå att unna sig att äta ute. Så vad sägs om denna mindre tre rätters meny med en mini Skagen, Chiligryta med tomatsalsa och gräddfil samt mini Crème Brûleé för endast en 100-ing?
Vi säger varmt välkomna!

 

29/1 Turkisk afton

Vår internationella köksbrigad levererar  denna kväll smaker från Mellanöstern. Mona i kallköket med hjärtat från Bosporen erbjuder smaker från sitt hemland Turkiet i form av tre vegetariska Meze, Kuzu Tandir (Lammgryta) med potatis, morot, kanel, ärtor, morot och yoghurtsås samt klassiska Firin Sättlaç  en söt Rispudding.

 

5/2 Portugals viner

Erika som är dryckesansvarig på Värdshuset har tillsammans med Bodil som är vinkunnig Portugalfantast valt ut en mängd spännande viner från detta oförtjänt undanskymda vinland. Kom och prova tre viner för en 100lapp och bli inspirerad till ett nytt vinresmål. Köket följer upp temat med matinspiration ifrån Iberiska halvön på bartavlan

 

Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på mer om 100-lappen.

 

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.