100-lappen

100-lappen på onsdag

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från 16.00 i baren. Det går ej att boka bord till detta.

 

 

3/3 & 4/3 Dubbla 100-lappar på Sportlovet med burgare, milkshake och läskeblask
Traditioner är något som ligger oss varmt om hjärtat, sportlovets klassiska onsdags100-lapp blir i år även torsdagens 100-lapp, från klockan 16.00 dessa två dagar är ni välkomna att äta härliga hamburgare. Som dessa tider kräver, finns hela huset till förfogande och generöst med ytor. Till dessa traditionella aftnar med klassiska burgare serveras milkshake och god läsk.

 

10/3 Svenska Charkuterier och en liten Biff med Bearnaisesås
Med besök från en trogen leverantör i form av Scan slår vi tillsammans ett slag för den svenska köttråvaran. Svenska charkuterier skivas upp för er på plats och en härlig liten Svensk Biff med Bearnaisesås låter sig representera våra svenska köttbönder. I vinkällaren botaniseras det och där kommer Camilla och Erika att ta fram godsaker till kvällens huvudinslag.

17/3 Chef Fabios äkta Bolognese
Att bibehålla kontakten med tidigare anställda inom Fredrikfamiljen är för oss viktigt. Extra roligt är det när de dyker upp med jämna mellanrum och gästspelar. Fabio har denna gång utlovat en äkta Bolognese med allt vad det innebär.

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

 

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.