100-lappen

på onsdag

 

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp.

Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända.

Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen. Det går ej att boka bord till detta.

 

 

20/10 Smörrebröd och två små svin
Från Årsta till Trosa med ett stopp i Fruängen och Långbro Värdshus blir det ett ärofyllt besök av Jimmy Nygren som förestår Två Små Svin och bland annat håller till nästgårds i Årsta. Två versioner av smörrebröd kommer att föra tankarna till Nyhavn och Dannebrogen. Dessa rariteter ackompanjeras av svinets egen Akvavit, Isländska Breenland och god tjeckisk pilsner i form av Urquell.

27/10 Västerbottensost med delikatesser
Vårt starkaste svenska ostmärke gör oss äran denna 100-lapp.  Vi presenterar den i kväll från klockan 17.00 på ett flatbread, den kommer prydas med delikatesser från Västerbotten och matfabrikanterna. Önskar ni lyxa till det hela,  går det fint att köpa till Sellak som är mer känd som den Finska Insjöromen som påminner om vår Svenska Löjrom. En del godsaker från vinkällaren dyker upp som passande komplement.

 

 

 

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

 

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.