100-lappen

på onsdag

 

Nästan varje onsdag bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp.

Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända.

Endast drop in från 17.00 i baren och på glasterassen. Det går ej att boka bord till detta.

 

 

 

 

 

29 september Höstmarknad med bondens skafferi

En regnig påsk 2021 gjorde Bondens skafferi premiär på Långbro, detta mynnar ut i en höstmarknad 2021, mellan klockan 11.00-20.00 kan ni finna ett digert utbud som är sprunget från små lokala producenter i Östergötland och Sörmland, grönsaker, frukt, juicer, rotfrukter, ja det mesta som ni kan tänka er växer i vår Svenska fauna. Långbros egna månskensbönder Camilla och Tobias fyller med egen norduppländsk honung och härliga fårskinn, det kan även dyka upp andra överraskningar från gården. Vi kryddar kvällen från klockan 17.00 med en anrättning från bondens skafferi.

 

6 oktober

Äkta fransman serverar äkta råbiff
En försvenskad fransman repriserar förra årets succé, handgjord råbiff med rostad potatis och en liten sallad dijonaise, kan det bli mera franskt? Philippe som även representerar vinfirman Sophronie och har utbildat för Systembolaget har med sig några passande godingar till denna kväll och finns till hands för både mat och vinsamtal.

 

 

 

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

 

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.