Lunch 

Lunchmeny måndag 21 september 11.00-14.00

Veckans Favorit: Wallenbergare med potatispure, sockerärtssallad och rårörda lingon 195

Dijonsenapsstekt strömming med potatispure, skirat smör och citron 135

Ångkokt långa med skaldjurssås, potatispuré och fänkålssallad 145

Pasta med fläsk, chili, salvia, rött vin och parmesanost 125

Isterband med skånsk potatis och inlagda rödbetor 135

Rostade rödbetor med falafel, ört- och chilimajonnäs, friterad kapris och hasselnötter 145

Färserad rödspätta med gurksallad, kokt annikapotais och smörsås 215

Högrevsgryta med rostad spetskål, zucchini, bakad rotselleri 165

Räksallad med avokado, nobisdressing och kokt ägg 165

Toast skagen halv /hel 135/205

 

 

 

AFFÄRSLUNCH  VECKA 39-40  21/9-25/9 samt 28/9-2/10

FÖRRÄTT

Tomatsallad med buffelmozarella och örtkrisp M G*

alternativt

Långbros förrättssallad

VARMRÄTT

Wallenbergare med sockerärtsallad, rårörda lingon och potatispuré M G

alternativt

Smörstekt torskrygg med gotlandsbetor, rostade hasselnötter och friterad kapris M* N*

alternativt

Risotto med citron- och timjanrostad morot, sockerärtor och libbsticka M

DESSERT

Chokladcrème med hallonsorbet och kanderade nötter M N*

2-rätter 295 kr / 3-rätter 345 kr

Liten chokladbit  till kaffet 25 kr

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.