Helgmeny på dagen
Helgmeny på dagen ersätter vår klassiska brunch, menyn serveras i våra matsalar inomhus. Brunchen kommer åter i september
Nedan presenteras helgens meny lördag-söndag 12.00-14.00
Förrätter
Svenska tomater med kräm på ”Gammelknas”, skrädmjölskrutong, silverlök och körvel G M 145
Skagen på mörkt bröd G* M* halv och hel 165/245
Långbros sillar med Nationalcheddarost och färskpotatis M* 155
(Gammaldags matjessill, Långbrosill samt
fläder- och citronsill)
Varmrätter
Svensk halloumi med sumak, granatäpple, rostad sommarlök, basilika och primörmorötter 215
Räksallad (125 g räkor) med ägg, grönärtskräm och Nobisdressing 225
Inkokt lax med gurksallad, dillmajonnäs och kokt färskpotatis M 245
Veckans fångst med bakad spetskål, oliv- och kaprisvinägrett, pangrattato och parmesanmajonnäs M Dagspris
Biff Minute med veckans garnityr 305
Desserter
Vaniljparfait med flädermarinerade jordgubbar och knäckflarn M 145
Crème Brûlée M 110
Långbros chokladtryffel M 35
Rätten innehåller G=gluten M=mjölkprotein N=nötter
Med stjärna G* M* N* = rätten går att förändra till fri från allergenerna
Vi reserverar oss för ändringar av rätter och priser