Helgmeny på dagen

 

Helgmeny på dagen ersätter vår klassiska brunch, menyn serveras i våra matsalar inomhus. Brunchen kommer åter i september

Nedan presenteras helgens meny lördag-söndag 12.00-14.00

 

Förrätter

Svenska tomater med kräm på ”Gammelknas”, skrädmjölskrutong, silverlök och körvel G M 145

Skagen på mörkt bröd G* M* halv och hel 165/245

Långbros sillar med Nationalcheddarost och färskpotatis M* 155
(Gammaldags matjessill, Långbrosill samt
fläder- och citronsill)

 

Varmrätter

Svensk halloumi med sumak, granatäpple, rostad sommarlök, basilika och primörmorötter 215

Räksallad (125 g räkor) med ägg, grönärtskräm och Nobisdressing 225

Inkokt lax med gurksallad, dillmajonnäs och kokt färskpotatis M 245

Veckans fångst med bakad spetskål, oliv- och kaprisvinägrett, pangrattato och parmesanmajonnäs  M Dagspris

Biff Minute med veckans garnityr 305

 

Desserter

Vaniljparfait med flädermarinerade jordgubbar och knäckflarn M 145

Crème Brûlée M 110

Långbros chokladtryffel M 35

 

Rätten innehåller G=gluten M=mjölkprotein N=nötter

Med stjärna G* M* N* = rätten går att förändra till fri från allergenerna

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och priser

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.