Helgmeny på dagen

 

Sista helgen i april lanserar vi vårt nya koncept helgmeny på dagen, som ersätter vår klassiska brunch, menyn serveras i våra matsalar inomhus.

Nedan presenteras helgens meny.

torsdagen 26 maj 12.00-14.00

Förrätter

Svenska tomater med burratina (Frägsta mejeri) och pesto på solroskärnor M 145

Skagen på mörkt bröd G* M* halv och hel 165/235

Långbros sillar med Nationalcheddarost och färskpotatis M* 155
(Gammaldags matjessill, Långbrosill samt
citron- och gurksill)

 

Varmrätter

Tortelloni fylld med ricotta och spenat, vitlöksstekt broccoli, smörsås, pangrattato och mandel G M N* 195

Räksallad (125 g räkor) med ägg, grönärtskräm och Nobisdressing 225

Rimmad lax med dillstuvad potatis, gurksallad och Västervikssenap M* 245

Veckans fångst med ägg, räkor, pepparrot och brynt smör M Dagspris

Biff Minute med veckans garnityr 305

 

Desserter

Hallonparfait med bovete- och pistageflarn samt citronskum M N 145

Crème Brûlée M 110

Långbros chokladtryffel M 35

 

Rätten innehåller G=gluten M=mjölkprotein N=nötter

Med stjärna G* M* N* = rätten går att förändra till fri från allergenerna

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och priser

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.