Jobba i Fredrikfamiljen

 

Kockar i varm eller kallkök, servis, runners och bartender. Vi söker både dig som är novis med ett intresse av att lära, till dig med mångårig  a la carte erfarenhet. Heltid eller extra? Det finns alla möjligheter!

”Vi vill tillsammans med dig skapa det härligaste teamet på en arbetsplats där alla känner sig välkomna”

 

Vår omsorg för det gastronomiska hantverket, oavsett om det handlar om maten eller servicen, vässas och utvecklas ständigt för att förbättra den dagliga upplevelsen. Inställningen att vilja lära mer och att dela med sig till varandra av sina kunskaper är viktig. Det inbjuder också dig att vara med och skapa vår resa framåt. För det är tillsammans som vi skapar den hållbara restaurangen, som varken gäster eller personal vill lämna.

I grunden ligger vår värdering om värdskap. Det handlar om värme och öppenhet – ett öppet sinne och en öppen kultur där hela laget räknas. Oavsett bakgrund och erfarenhet. För oss är det därför viktigt att du som personal är lika nöjd med dagen som våra gäster! Vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla restaurangerna till ännu bättre arbetsplatser och 2018 vann vi pris som ”Årets bästa arbetsplats” i restaurangbranschen.

Känner du att du skulle vara roligt att jobba med oss?

Varmt välkommen med din ansökan!

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.