Jobba i Fredrikfamiljen

Kockar i varm eller kallkök, servis, runners och bartender. Vi söker både dig som är novis med ett intresse av att lära, till dig med mångårig  a la carte erfarenhet. Heltid eller extra? Det finns alla möjligheter!

Vi vill tillsammans med dig skapa det härligaste teamet på en arbetsplats där alla känner sig välkomna.

Vår omsorg för det gastronomiska hantverket, oavsett om det handlar om maten eller servicen, vässas och utvecklas ständigt för att förbättra den dagliga upplevelsen. Inställningen att vilja lära mer och att dela med sig till varandra av sina kunskaper är viktig. Det inbjuder också dig att vara med och skapa vår resa framåt. För det är tillsammans som vi skapar den hållbara restaurangen, som varken gäster eller personal vill lämna.

I grunden ligger vår värdering om värdskap. Det handlar om värme och öppenhet – ett öppet sinne och en öppen kultur där hela laget räknas. Oavsett bakgrund och erfarenhet. För oss är det därför viktigt att du som personal är lika nöjd med dagen som våra gäster! Vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla restaurangerna till ännu bättre arbetsplatser och 2018 vann vi pris som ”Årets bästa arbetsplats” i restaurangbranschen.

Känner du att du skulle vara roligt att jobba med oss?
Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Långbro Värdshus söker ny servicepersonal + bartenders

Vi är ute efter drivna och glada personer som trivs med att samarbeta. Personerna vi söker till bör ha minst 3 års erfarenhet av a la carte service alt. barjobb. Vi söker både a la carte service som vill jobba extra under kommande månader
samt bartenders som vill jobba i vår härliga utebar i sommar med möjlighet till förlängd anställning för rätt person.

Vi tar hjälp av Krogkoden för att uppnå en hållbar arbetsplats där mångfald är berikande och hela laget räknas.

Är du intresserad av någon av tjänsterna? Skicka iväg ett CV och något kort personligt brev till maria.olausson@langbrovardshus.se så tar vi emot din ansökan med glädje!

Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum söker nya lagspelare i köket!

Vi är ute efter glada personer som trivs med att samarbeta och vara en del av utvecklingen. Du ska vilja växa i en flexibel roll som kock i både varm- och kallköket, samt vara kreativ, lyhörd och ha ett enormt intresse för mat!

Vi tar hjälp av Krogkoden för att uppnå en hållbar arbetsplats där mångfald är berikande och hela laget räknas.

Långbro Värdshus söker 1-2 kockar som har minst 3 års erfarenhet av a la carte och lunchservice. Är du intresserad? Skicka iväg ett CV och något kort personligt brev till hanna@langbrovardshus.se så tar vi emot din ansökan med glädje!

Restaurang Nationalmuseum söker en juniorkock. Kontakta Patrik Högberg på patrik.hogberg@restaurangnationalmuseum.se om du söker mer information om tjänsten eller bara rent av vill chansa med CV och personligt brev!

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.