Jobba i Fredrikfamiljen

Kockar i varm eller kallkök, servis, runners och bartender. Vi söker både dig som är novis med ett intresse av att lära, till dig med mångårig  a la carte erfarenhet. Heltid eller extra? Det finns alla möjligheter!

Vi vill tillsammans med dig skapa det härligaste teamet på en arbetsplats där alla känner sig välkomna.

Vår omsorg för det gastronomiska hantverket, oavsett om det handlar om maten eller servicen, vässas och utvecklas ständigt för att förbättra den dagliga upplevelsen. Inställningen att vilja lära mer och att dela med sig till varandra av sina kunskaper är viktig. Det inbjuder också dig att vara med och skapa vår resa framåt. För det är tillsammans som vi skapar den hållbara restaurangen, som varken gäster eller personal vill lämna.

I grunden ligger vår värdering om värdskap. Det handlar om värme och öppenhet – ett öppet sinne och en öppen kultur där hela laget räknas. Oavsett bakgrund och erfarenhet. För oss är det därför viktigt att du som personal är lika nöjd med dagen som våra gäster! Vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla restaurangerna till ännu bättre arbetsplatser och 2018 vann vi pris som ”Årets bästa arbetsplats” i restaurangbranschen.

Känner du att du skulle vara roligt att jobba med oss?
Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Lärling samt bartender med erfarenhet sökes

Till baren söker vi nu en lärling samt en bartender med erfarenhet:

Lärling

Är du ca 18-24 år och har ett intresse för dryck som du mer än allt i världen vill ge uttryck för? Vi tar in dig i teamet och visar dig vägen framåt! Du styr din egen framgång genom en stark vilja att sätta dig själv och Långbro Värdshus på barkartan. Vi värdesätter kreativitet och ambition högst och tillhandahåller verktygen för att du ska hitta nya grymma smakkombinationer.

Det är meriterande om du jobbat som barback eller runner tidigare.
Vi erbjuder inlärning under våren och heltid över sommaren, med möjlighet till förlängning.

Bartender

Vi söker en bartender som stått minst 3 år bakom bardisken och kan de flesta klassiska drinkarna. precis som till tjänsten ovan söker vi en ambitiös och kreativ person med stort intresse för dryck.
Vi erbjuder heltid över sommaren (juni-augusti) med möjlighet till förlängning.

Låter detta intressant? Hör av dig till ulrika.vestlin@langbrovardshus.se så ses vi förhoppningsvis på intervju! Mvh, Barteamet Långbro Värdshus

Läs mer om att jobba i Fredrik-familjen

Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum söker nya lagspelare i köket!

Vi är ute efter glada personer som trivs med att samarbeta och vara en del av utvecklingen. Du ska vilja växa i en flexibel roll som kock i både varm- och kallköket, samt vara kreativ, lyhörd och ha ett enormt intresse för mat!

Vi tar hjälp av Krogkoden för att uppnå en hållbar arbetsplats där mångfald är berikande och hela laget räknas.

Långbro Värdshus söker 1-2 kockar som har minst 3 års erfarenhet av a la carte och lunchservice. Är du intresserad? Skicka iväg ett CV och något kort personligt brev till hanna@langbrovardshus.se så tar vi emot din ansökan med glädje!

Restaurang Nationalmuseum söker en juniorkock. Kontakta Patrik Högberg på patrik.hogberg@restaurangnationalmuseum.se om du söker mer information om tjänsten eller bara rent av vill chansa med CV och personligt brev!

Långbro Värdshus söker ny servicepersonal!

Vi är ute efter drivna och glada personer som trivs med att samarbeta. Personerna vi söker bör ha minst 3 års erfarenhet av a la carte service.

Tjänsten för service gäller främst över sommaren men med möjlighet till förlängning.

Vi söker även hovmästare med gedigen erfarenhet i de flesta av restaurangbranchens olika grenar och som även inte rädd för att ta sig an nya uppgifter.

Vi tar hjälp av Krogkoden för att uppnå en hållbar arbetsplats där mångfald är berikande och hela laget räknas.

Är du intresserad av någon av tjänsterna? Skicka iväg ett CV och något kort personligt brev till ulrika.vestlin@langbrovardshus.se så tar vi emot din ansökan med glädje!

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.