Baren

Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck. Här slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.

 

Bartavla den 13 Maj från 14:30

Toast Skagen med löjrom halv/hel G* L* M* 175/255 

Ost- och charktallrik med marinerade oliver L* M* 135

Fiskgryta med tomat, fänkål, räkor, aioli och krutonger G* 185

Stekt rimmat fläsk med stuvad spetskål och kokt Belanapotatis L* M* 165

Bakad spetskål med timjansvinägrett, vita bönor, pangrattato, löksallad och ramslöksmajonnäs G* V* 165

Från kl.17.00 Kvällens kött med ramslökssmör, sallad med dragon- och timjanvinägrett, friterad Amandinepotatis och rödvinssås L M Dagspris

 

Sött

Crème brulée L M 110

Blåbär- och mandelkaka med vaniljmousse och färska hallon L M N 65

Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44

 

Vi gillar drycker

Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.

100-lappen

Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.