Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck.
I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Barmeny söndag 23/2 från 11.30
Toast Skagen med Kalixlöjrom halv/hel G* L* M* 175/255
Charktallrik med marinerade oliver och Wrångebäcksost M* 135
Oxfilésauté med rött vin, champinjoner, salladslök, grädde och potatispuré L* M* 295
Wallenbergare med potatispuré, sockerärtssallad, rårörda lingon och skirat smör G L M 245
Ångkokt kolja med bakad spetskål, oliv- och kaprisvinägrett, parmesanmajonnäs, pangrattato och persilja G* 255
Coq au vin med rött vin, källarrökt fläsk, champinjoner och potatispuré L M 175
Falafel på gulärta med röda linser, inlagd spetskålsallad, tahinidressing och shisokrasse V 175
Sött
Crème brulée L M 110
Äppelkaka med knäckigt mandeltäcke och kanelgrädde G L M N 65
Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.