Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck. Här slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Bartavla den 22 april
Toast Skagen med löjrom halv/hel G* L* M* 175/255
Charktallrik med marinerade oliver och burrata L* M* 135
Bakade rödbetor med röda linser, oliv- och kaprisvinnigrette, rostade pumpafrön, sallad och fetaost L* M* V* 150
Pasta med salsiccia, tomat, vitlök, basilika och parmesanost G M* 150
Krämig fiskgryta med saffran, krutonger och parmesanost G* L M 175
Helstekt nötbog med ramslökssmör, sallad med dragon- och timjanvinägrett, friterad Amandinepotatis och rödvinssås L M 305 serveras från 17:00
Kvällens 100-lapp
Vit inkokt sparris serveras med ramslökskräm och örtsallad
Sött
Crème brulée L M 110
Citrontarte med hallonmaräng G L M 85
Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44
Citron- och vallmokaka med vaniljmousse och rabarber G L M 65
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.