Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck. Här slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Bartavla den 23 juli från kl.16:30
Skagen på Långbros filmjölksbröd med Kalixlöjrom G* L* M* 175/255
Charktallrik med Wrångebäcksost och marinerade oliver M* 135
Räksallad (125g räkor) med kokt ägg, grönärtskräm och Nobisdressing 225
Biff Lindström med rostad Amandinepotatis, periljesmör, sallad och rödvinssås G L M 205
Parmesanpanerad aubergine med quinoa, citronyoghurt och vattenkrasse L* M* 175
Ångkokt långa med potatisstomp, gurksallad, räkor och vitvinssås L M 245
Biff sauté med potatispuré, färsklök, rödvinssås och persilja L* M* 295
Sött
Citronkaka med vaniljmousse och färska bär G L M 65
Restaurang Nationalmuseums petit four L M N 44
Crème brûlée L M 110
Glass- eller sorbetbägare från Lundbergs konditori 55
(vaniljglass L M, pistageglass L M N, jordgubbssorbet V) b
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.