Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck.
I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Barmeny onsdag 20 november kl.11.30-21.30
Skagen på mörkt bröd med löjrom halv/hel G* L* M* 175/255
Skinksmörgås med rödbetssallad, apelsinsenap och rostad grönkål G M* 105
Silltallrik med Västerbottensost och kokt potatis L* M* 135
Helstekt nötbog med vitlökssmör, bacon, sallad, bakad tomat, rostad amandinepotatis och rödvinssås M* 295
Ångkokt rödtungafilé med blåmusslor, räkor krossad potatis, kålrabbi, bakad tomat och skaldjurssås L M 295
Dagens fast på kvällen
Currybakad blomkål med örtstekta kikärtor, granatäpplesallad och limekräm M* 150
Helstekt kotlettrad med peppargräddsås, svartvinbärsgelé, haricots vert och kokt potatis L* M* 150
Sött
Crème brûlée L M 110
Banankaka med nötter och chockladmousse G L M N 65
Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.