Baren

Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck.

I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.

 

Barmeny lördag från kl. 11:30 - 21:30

Skagen på mörkt bröd med Kalixlöjrom halv/hel G* L* M* 165/245 

Charktallrik med marinerade oliver och Wrångebäcksost M* 135

Matjessill med Belanapotatis, cheddarostroyal , gräddfil och rödlök L M halv/hel 95/135

Räksallad (100 gram räkor) med grönärtskräm, kokt ägg och Nobisdressing 195

Ångkokt Lubb med inkokt vit sparris, smörsås, rapsskott, citron och dill L M 185

Biff Minute med pommes frites, persiljesmör, grön sparris och rödvinssås M* 295

Sparrissoppa med gräslök och krutonger G* L M 150

Sött

Mandel- och rabarberkaka med vaniljsås L M N 65

Crème brûlée L M 110

Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 42

 

 

 

 

 

 

Vi gillar drycker

Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.

100-lappen

Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.