100-lappen (Det går ej att boka bord till denna)

Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter.  Nedan ser ni kommande 100-lappar

 

 

 

 

25 September Landöröding

Landöröding från Krokoms kommun i Jämtland, det berömda hushållningssällskapet som producerar vår fantastiska röding som ni ofta kan njuta på Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum. Denna kväll kommer det pinfärsk röding som vi kokar in och serverar med sensommarens bästa grönsaker, till det erbjuder vi en bukett av härliga krispiga vita viner!

 

2 Oktober Club sandwich och Rudenstam

Tidigt 1900-tal så görs den första Club Sandwichen på Union Club i New York, sedan dess har den tolkats på många olika sätt världen över. Nu gör den premiär på 100-lappen på rostat surdegsbröd , dijonaise, Solbackakyckling, lite grönt och vedrökt fläsk från Kalmar- dont miss!!
Denna kväll har vi även besök från Rudenstam som vi har ett långvarigt samarbete med! Så kom och njut god macka med härlig dryck därtill, självklart plockar Mary fram ett gott vin som passar denna goda rätt!

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.