Fira påsken med Långbro värdshus

Äntligen vår och påsk! Kom till vårt värdshus och njut fräsch och läcker mat på vårt påskbord i goda vänners lag hela påskhelgen, eller beställ vår påskmeny och njut av den hemma.

Påskbord på Långbro

Vi tjuvstartar redan på onsdagen 31 mars med en lokal påskmarknad där du kan köpa godis, ostar och annat sött. Marknaden öppnar klockan 12.00. Vi serverar även specialaren Påsktoast à la Hanna & ett glas Cava för endast 100 kronor styck med start klockan 16.00

På skärtorsdagen startar vårt färgsprakande påskbord. Här tar du själv för dig av små och stora serveringar. Vårt kök bjuder på påskens traditionella rätter blandat med nya gröna smaker. Allt tillagat på goda råvaror från sjö och hav, skog och åker. Självklart hittar du även små läckra desserter att avsluta måltiden med.

För att erbjuda dig som gäst en säker miljö väljer vi att inte fylla huset denna påsk. Och påskbordet serveras på generösa ytor för att ingen trängsel ska uppstå. Så boka bord redan nu för att vara säker på att få en plats.

Vi har öppet hela påsken från torsdag 1 april till måndag 5 april. Påskbordet serveras från klockan 11.30 till stängning klockan 20.00 torsdag till söndag, och klockan 11.30-18.00 på måndagen.

På skärtorsdagen serverar vi även ordinarie lunch. Och från fredag till måndag erbjuder vi barmeny vid sidan om påskbordet. Vår brunch och kvällsmeny tar paus under påskhelgen.

Läs mer om påskbordet och se rätterna på vår påskbuffé

Påskmeny för avhämtning, 395

2021-03-31, kl 17.00
Nu är möjligheten för att beställa 3-rätters påskmenyer för avhämtning stängd för denna gång. Vi är överväldigade över alla beställningar vi tagit emot, ett stort tack riktar vi till er alla som beställt dessa menyer.

För er som behöver komplettera med påskmat kommer påskkiosken att vara öppen

  • Skärtorsdag 14.00-18.00
  • Långfredag 12.00-18.00
  • Påskafton 12.00-18.00

För utbud, se aktuellt.

 

De delvis tillagade rätterna färdigställer du enkelt enligt våra instruktioner som medföljer.

Förrätt

Kokt grön sparris med mandel, citroncrème, parmesanost och örtsallad

Varmrätt

Välj mellan fisk, kött eller vegetarisk

Halstrad fjällrödingfilé med vitvinssås, primörer och gemsallad

alternativt

Ört- och tomatbräserad Lammstek med auberginecrème, mjölksyrade grönsaker, marinerad zucchini och vårlök samt bakad tomat

alternativt

Falafel på Vreta gulärt med auberginecrème, mjölksyrade grönsaker, marinerad zucchini och ramslöksmajonnäs

Efterrätt

Rabarberkaka med inkokt glasrabarber och vaniljcrème

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.