Barmeny

Långbros Barmeny är vår matservering som ni beställer i baren, där gäller enbart drop in. Öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet och du kan prova öl från lokala bryggerier och goda alkoholfria drycker med hög kvalitet. Vi jobbar även med olika vinproducenter för att kunna erbjuda en bred vinlista. Vår barmästare inspireras av bär och frukter från naturens skafferi och skapar drinkar med svenska inslag.

Bartavla den 22 april

Toast Skagen med löjrom halv/hel G* L* M* 175/255

Charktallrik med marinerade oliver och burrata L* M* 135

Bakade rödbetor med röda linser, oliv- och kaprisvinnigrette, rostade pumpafrön, sallad och fetaost L* M* V* 150

Pasta med salsiccia, tomat, vitlök, basilika och parmesanost G M* 150

Krämig fiskgryta med saffran, krutonger och parmesanost G* L M 175

Helstekt nötbog med ramslökssmör, sallad med dragon- och timjanvinägrett, friterad Amandinepotatis och rödvinssås L M 305 serveras från 17:00

Kvällens 100-lapp

Vit inkokt sparris serveras med ramslökskräm och örtsallad

Sött

Crème brulée L M 110

Citrontarte med hallonmaräng G L M 85

Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44

Citron- och vallmokaka med vaniljmousse och rabarber G L M 65

Rätten innehåller G=gluten L=laktos M=mjölkprotein N=nötter V=vegansk

Med stjärna G* L* M* N* = rätten går att få utan allergenerna. Vid allergier, fråga oss!

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och priser

Mat för avhämtning

På Långbro Värdshus är ni varmt välkomna att beställa take away från vår lunchmeny alla vardagar i veckan kl. 11-14. Aktuell lunchmeny uppdateras kvällen innan.

Övrig take away gör uppehåll för att vi ska kunna tillgodose och ge service till våra gäster i huset på bästa sätt.

Varmt välkomna till oss! Boka bord i vår matsal, eller kom förbi för något gott i baren.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.