100-lappen
(Det går ej att boka bord till denna)
På onsdagar under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör och andra gånger kan det vara ett gästspel från en annan restaurang. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterrassen när temperaturen tillåter. Nedan ser ni kommande 100-lappar
20 augusti: Ostron & Champagne
Vi drar i gång sensommaren med en hejdundrande 100-lapp och det tillsammans med Eddie från Vingruppen! I vanlig ordning får vi njuta av kittlande bubblor i glaset. Dessutom kommer det erbjudas underbara ostron med tillbehör som passar perfekt till. Denna 100-lapp vill ni inte missa!
27 augusti: Råbiff
Rasmus från varmköket står som värd för kvällens 100-lapp. Råbiffen görs Al a Minute och serveras med pommes frites, aioli, silverlök, rostade pinjenötter och parmesanost
3 september: Kantareller
Vi firar Rolf Tardells nya bok ”Kantareller”, där Fredrik har bidragit med 10 härliga recept. Signerade böcker kommer finnas under kvällen och det serveras en underbar kantarell- och osttoast som 100-lapp. Kom och fira denna underbara svamp med god dryck i glaset!
10 september: Inkokt röding från Landön
Från de jämtländska vattendragen fiskas denna delikatess och under kvällen serveras den med en potatis- och gurksallad. Passande dryck, som exempelvis vår egen Långbro Akvavit eller Rudenstams mousserande vita vinbär, serveras hela kvällen.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.