100-lappen (Det går ej att boka bord till denna)
Nästan varje onsdag under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Den tar nu uppehåll under vårt julbord och är åter på plats i Januari igen. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör, ibland ett gästspel från en annan restaurang, ibland fokus på bara dryck, andra gånger blir det smårätter, allt kan hända. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterassen när temperaturen tillåter. Nedan ser ni kommande 100-lappar
8 Januari Ostron och champagne
Det har blivit en stark och omtyckt tradition att vi inleder årets 100-lapp med champagne och ostron. Välj mellan ostron för 100:- eller champagne från vingruppen för 100:- eller varför inte kombinera och köra två 100-lappar denna onsdag?
15 Januari Wallenbergare
Detta är en riktigt klassiker som vi gärna hyllar lite extra och flera gånger, en riktig favorit i repris med andra ord. Kalvfärsbiffen som har sitt ursprung från Marcus Wallenbergs fru Amalia, den är alltid lika uppskattad med sin eleganta smak och klassiska garnityr.
Till denna kväll ser vi även till att hitta något riktigt gott i vinkällaren som passar utmärkt ihop med denna utsökta rätt.
22 Januari Fattigaste Onsdagen på året -Tre rätters meny
Som traditionen bjuder så erbjuder vi en unik 3-rätters meny baserad på No waste denna kväll.
Dessutom stor städning i vin och ölkällaren så goda smaker i glaset! 🙂
29 Januari Råbiff – Carne Cruda all albese -råbiff från Piemonte
Ännu en favorit i repris. Rasmus i köket står som värd för kvällens 100-lapp.
Råbiffen med vitlök och rödvinsvinäger, görs Ala Minute och serveras med pommes frites och aioli
Utöver detta erbjuder vi kvällen till ära ett stort utbud från Italien i glasen
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.