100-lappen

Det går ej att boka bord till denna

 

På onsdagar under vår och höst bjuder vi in till 100-lappen på Långbro Värdshus. Det blir ett nytt tema varje gång och du får prova nya smaker för en hundralapp. Ibland får vi besök från en leverantör och andra gånger kan det vara ett gästspel från en annan restaurang. Endast drop in från kl. 17.00 i baren och på glasterrassen när temperaturen tillåter. Nedan ser ni kommande 100-lappar

 

17 september Fredriks kyckling

Denna afton serverar Fredrik en chilibakad majskyckling från Guldfågeln med sesam och soja, samt krämiga grönsaker med wasabi och gari. En Riesling eller alkoholfritt mousserande gör sig kanske fantastiskt till maten. Häng med på en grym kväll!

 

25 september: Pinsa med Di Luca/Zeta + Enjoy Wine

(Obs. Torsdag)

Pinsa, från ordet pinsere och som betyder sträcka ut eller platta till, är en modernisering av den klassiska pizzan och tolkning av ett gammalt romerskt recept. De senaste åren har den gjort succé i vårt land och har du inte provat så passa på nu! Måns Falk och Anna Mellberg från Zeta/Di Luca kommer hit och serverar nygräddade vegetariska pinsor toppade med italienska delikatesser.

 

1 oktober: Svamprisotto

Denna kväll tar vi ett ordentligt kliv in i hösten och slår på myset! Från köket serveras det en risotto med höstens svampar, som sedan toppas med västerbottenost. I dryckesväg kommer det bland annat finnas ett gott rött vin i form av Chianti Classico, samt alkoholfria alternativ från Rudenstams.

 

 

Följ oss gärna  på Facebook och Instagram för att få mer detaljer.

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.