Påsk

Med anledning av Coronavirusets framfart väljer vi att under påsken byta ut vårt traditionella påskbord till en fyra rätters påskmeny.

 

Ta med familjen in i vårt vackra sekelskifteshus och upplev vällagad mat och skön stämning. Att fira påsk på Långbro Värdshus är som att fira påsk “hemma hos”. Vår påskdekor som skapas med stor omsorg och kärlek, alltid med ett hållbart tänk, är även den en viktig del i upplevelsen.

Påskmenyn består av våriga- och påskinspirerade rätter av de bästa råvarorna för säsongen. Du väljer mellan en fisk- eller köttvarmrätt. Menyn inkluderar avslutande kaffe & påskgodis. För barn erbjuds menyn i halvportion till priset av 250 kr samt ”menyn för de yngre” som erbjuds på plats. Vår kärlek till de råvaror vi använder känner du även i dryckesutbudet, i de egenkryddade snapsarna till de småskaligt producerade ölen och de väl utvalda alkoholfria alternativen.

Vilken Påskmat som erbjuds för avhämtning kommer inom snart att läggas upp här.

 

Påskmeny

Fredrik Erikssons bästa sillar & laxar

med Kvibilles Nationalcheddarost & ägg

Stekt grön sparris

med mandel, brynt smör, parmesanost och örtsallad

Halstrad Fjällrödingfilé

med ramslöksmajonnäs, primörer, gemsallad och örter

alternativt

Ört- och tomatbräserad Lammstek

med potatispuré smaksatt med rostad vitlök, grillad vårlök och råhyvlade grönsaker

Långbros Pavlova

med rabarberkompott och vaniljglass

Kaffe med påskgodis

495 

Påsköppet för påskmeny

9 april – 13 april

Skärtorsdag

17.00 – 19.00

Långfredag

11.30 – 19.30

Påskafton

11.30 – 19.30

Påskdagen

12.00 – 18.00

Annandag påsk

11.30 – 16.00

Allergener

G = Innehåller gluten

M = Innehåller mjölkprodukter

N = Innehåller nötter

 

G = Går att få glutenfri

M = Går att få mjölkproduktfri

N = Går att få nötfri

Har ni några andra matallergier, fråga din servis om rätternas innehåll.